asiakas-
tarinat

K-Citymarket Järvenpää

“Maanantai on meillä viikon hiljaisin päivä. Etuisalla olemme saaneet isosti vauhtia maanantaimyynteihin, asiakasvirta ja myynnit ovat kasvaneet 10%.”

– kauppias Markku Hautala,
K-Citymarket Järvenpää

Kakkutalo Gilan​

”Teimme Etuisan kautta talven
herkut kampanjan, joka suunnattiin uusasiakashankintaan. Tammikuun hiljaisimpina viikkoina saimme Kakkutalolle lähes 100 uutta asiakasta ostamaan leivoksia. Mielestäni kampanja onnistui varsin hyvin.”

– yrittäjä Mika Gilan , Kakkutalo Gilan Oy

Sauhu

”Olemme erityisen tyytyväisiä Etuisan somekampanjoihin. Sauhun edut ovat saaneet parissa kuukaudessa näkyvyyttä yli 20 000 kertaa Etuisan Facebookissa ja Instagramissa . Mainostettuja etuja on myös käytetty yli 400 kertaa ja olemme saaneet paljon uusia asiakkaita, joten meillä Etuisa toimii hyvin”

– osakas Olli Pekka Kinnunen , Sauhu Oy

fastlane car wash

“Etuisa on innovatiivinen markkinointialusta , jonka toimivuudesta saamme myös dataa. Kun laitamme Etuisaan edun, näemme lähes välittömästi miten se toimii ja kuinka paljon asiakkaita tulee. Suosittelen!”

– FASTLANE Car Wash Järvenpään henkilökunta

Kulmakonditoria​

”Olemme käyttäneet Etuisaa lisämyynnin saamiseen. Portaali on helppokäyttöinen; pystymme itse tekemään etuja ja näemme nopeasti, ovatko edut asiakkaille mieleisiä. Hienoa, että saatiin Etuisa myös Keravalle!”

– yrittäjä J P Nikula , Kulmakonditoria Oy

Järvenpään Hammaslääkärikeskus

“Olemme paikallinen toimija ja kilpailemme isojen ketjujen kanssa . Etuisan kautta uudetkin asiakkaat ovat löytäneet meidät. Etuisan kustannus on pieni verrattuna muihin markkinointikanaviin. Aiomme hyödyntää Etuisaa jatkossakin”

– yrittäjä Petra Willberg , Järvenpään
Hammaslääkärikeskus