Meistä

Vuonna 2020 elimme keskellä maailmanlaajuista pandemiaa, joka kuritti pienen kaupungin kivijalkakauppoja asiakkaiden siirtyessä verkkokauppoihin. Osa yrityksistä oli siirtynyt kauppakeskuksiin, verkkoon tai kehäteiden varteen jo aiemmin, ja kaupungin liiketilat ammottivat tyhjyyttään. 

 
Tuo pieni kaupunki oli Järvenpää. Mutta se olisi voinut olla mikä tahansa Suomen 309:stä kaupungista.
 
Kuinka voisimme auttaa paikallisia yrityksiä kasvamaan ja kehittymään? Kuinka parannamme kaupunkiemme elinvoimaisuutta ja vetovoimaa? Näitä kysymyksiä perustajatiimin jäsenet olivat miettineet tovin kukin tahollaan. Yhdessä syntyi suunnitelma kivijalkayritysten auttamiseksi. Keväällä 2021 suunnitelma konkretisoitui mobiilisovelluksen, analytiikkaohjelmiston ja markkinoinnin yhdistelmäksi. Sovellus ja työkalut saivat nimekseen Etuisa. 

Puolessa vuodessa lanseerasimme Etuisan Järvenpäässä yhdessä tuhansien käyttäjien ja kymmenien kauppiaiden kanssa. Huomasimme, että monien yritysten asiakkaat tulevat lähialueilta oman kaupungin lisäksi. Markkinointia tarvitaan myös kaupungin rajojen ulkopuolelle. Nyt Etuisa laajenee lähialueille ja tällä hetkellä Etuisa on Järvenpään lisäksi käytössä jo Keravalla ja Tuusulassa sekä pian myös Nurmijärvellä.

Perustajatiimi 
Päivö Eerola, maksamisen asiantuntija
Olli Niemi, tech-arkkitehti
Markku Hautala, kauppias K-Citymarket Järvenpää
Mika Peltoniemi, myynnin ammattilainen
Satu Kilpirova, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen