PALVELUKUVAUS

 

PALVELUN SISÄLTÖ

Etuisa -palvelussa asiakas (yrittäjä) saa käyttöönsä alueellisen myynti- ja markkinointialustan. Sekä mahdollisuuden hyödyntää Etuisan SoMe-kanavia. Mobiilisovelluksen avulla yrittäjä tavoittavaa alueensa kuluttajia ja voi markkinoida näille tuotteitaan ja palveluitaan. Palvelun analytiikan avulla yritykset saavat uutta tietoa kuluttajista ja alustalla tehtyjen toimenpiteiden tuloksellisuudesta.

 

KÄYTTÄJÄTUNNUKSET JA ASIAKASTILIT

Etuisan yhteyshenkiö luo asiakastilin ja tarvittavan määrän käyttäjätunnuksia. Nämä toimitetaan sähköisesti asiakkaalle. Palveluntarjoaja voi tarvittaessa hallinnoida asiakkaiden tilejä, käyttäjätilejä, käyttöoikeuksia sekä asiakastilien tietoja.

 

PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO

Palvelun käyttö alkaa siitä, kun kauppias solmii Etuisa-kauppiapalvelusopimuksen. Palvelu aktivoituu 5 vuorokauden kuluessa siitä, kun kauppias toimittaa yrityksen tarvittavat tiedot Etuisalle. Aktioinnilla tarkoitetaan etujen lisäämistä sovellukseen sekä muihin mahdollisiin alustoihin. Etuisa lanseeraa jokaisen uuden kauppiaan ja tarjotut edut SOMEssa ja appissa palvelukuvauksensa mukaisesti.

 

KOEKÄYTTÖ

Uusilla asiakkailla on mahdollisuus kolmen kuukauden veloituksettomaan käyttöoikeuteen. Jonka jälkeen palvelusta peritään valitun palvelupaketin mukainen palvelumaksu. Freemium- jakson palvelun käytön voi lopettaa ilman irtisanomisaikaa.


PÄIVITYKSET

Tämä palvelukuvaus on viimeksi päivitetty 18.3.2022.